Fornybar energi med tanke på fremtiden

Våre varmepumper og solvarmesystem henter sin energi fra naturen. Lagret solvarme i berg, jord, vann eller luft brukes optimalt av våre varmepumper. I solvarmesystemene utnyttes solens varme mer direkte. Solen er en naturlig – og gratis – energikilde som er fornybar. For deg som tenker på fremtiden – og på din økonomi i dag – er energispareløsninger fra Bosch et godt valg.

Spar belastning på natur og miljø…

Med Bosch kan du spare på naturens ressurser samtidig som du får trygghet og stor besparelse selv. Varmepumper og solvarme er fornybare energikilder som gir varme og varmtvann i ditt hus. I følge EFFEKTIV/Folksams undersøkelse (www.folksam.se) får bergvarme beste karakter når det gjelder utslipp av drivhusgasser. Samtidig er det i særklasse beste alternativ driftsøkonomisk.

…og reduser samtidig dine egne oppvarmings-kostnader.

Med en Bosch varmepumpe kan naturen bidra til mer enn 5 ganger så mye energi som varmepumpen forbruker. Det gjør både deg og miljøet til en vinner. Så fort du har installert din varmepumpe forsvinner opp mot 3/4-deler av dine oppvarmingskostnader samtidig som belastningen på miljøet reduseres med mer enn 4/5-deler.

Komplett sortiment – alltid beste besparing

I vårt norske klima er oppvarmingskostnaden en stor del av den totale bokostnaden. Derfor er det ekstra viktig å velge et varmesystem som senker kostnadene og som gir den varmen du trenger selv under de aller kaldeste dagene.

Våre ulike modeller møter behovene for alle hus. Det spiller ingen rolle hvor stort ditt hus er, hvor det ligger, om det er nytt eller gammelt. Vi kan alltid hjelpe deg med en effektiv løsning.

Høy kompetanse, bred erfaring og lengst i markedet, burde man kunne stole på.

Selvsagt kjenner du til Bosch. Kanskje du til og med har noen Bosch-produkter hjemme. Men du visste kanskje ikke at vi har funnets i over 130 år eller at vi er Europas støste produsent av varmeprodukter, fra solpaneler til kraftvarmeverk. Alle erfaringer vi har fått, har vi bygget inn i våre varmepumper. Akkurat som vårt gode navn. Det kan du stole på!