Spørsmål: Hvorfor varmepumpe? Svar: Hvorfor ikke?

For den som kan noe om varmepumper, vi for eksempel. Men også VVS-installatører, varmeeksperter og energirådgivere i alminnelighet, er "Hvorfor ikke?” det enkle og korte svaret. Antallet argumenter FOR å skaffe varmepumpe er vanskeligere. Mest fordi argumentene er så mange. Er du fremdeles interessert skal du fortsette å lese denne siden. Da får du lærer deg mer om varmepumper og mer om Bosch. Sannsynligvis lander du i den samme selvsagte avgjørelsen som vi: En varmepumpe fra Bosch? – Ja, hvorfor ikke!

Mange varmekilder -

få bra alternativer

Du har mye å velge mellom og mye å ta hensyn til. Blandt annet driftskostnader, livslengde, miljø og komfort. Du får med deg alt i vår oversikt.

Lave kostnader - Høy verdi

Med solens varme, lagret i naturen, slipper du å ta hele regningen. Opp til 80 % av oppvarmingseffekten får du gratis, bare du har en varmepumpe. Uten å måtte knytte deg til enda en leverandør. Uten å skade miljøet. Uten å være avhengig av været. Selv om investeringen er litt større får du den lavest mulige driftskostnaden hver dag etterpå. Med en varmepumpe blir også huset ditt mer verdt. Ikke bare for deg – men også for eventuelle kjøpere.

Pilen viser veien til god besparing

Bosch varmepumper er energiklassifisert i henhold til ErP. Les mer om hva det betyr.

Les om Energimerking

Enovatilskuddet – en god handel enda bedre

Nå har alle rett til å få tilbake penger for energitiltak i boligen.

Les mer på enova.no

Varme med svært lav kostnad for miljøet

Naturen leverer solvarmen til oss i luft, vann, jord og berg. Som varmekilde er den gratis. Takk naturen gjennom å velge en utslippsfri varmepumpe – og betal gjerne tilbake litt gjennom å velge "grønn elektrisitet".

 

Høy kompetanse, bred erfaring og lengst i markedet, burde man kunne stole på.

Selvsagt kjenner du til Bosch. Kanskje du til og med har noen Bosch-produkter hjemme. Men du visste kanskje ikke at vi har funnets i over 130 år eller at vi er Europas støste produsent av varmeprodukter, fra solpaneler til kraftvarmeverk. Alle erfaringer vi har fått, har vi bygget inn i våre varmepumper. Akkurat som vårt gode navn. Det kan du stole på!